Adatvédelmi irányelvek

Mrakib adatvédelmi irányelvei

A https://mrakib.xyz címen elérhető Mrakib weboldalon az egyik legfontosabb prioritásunk a látogatóink adatainak védelme. Ez az Adatvédelmi szabályzat dokumentum tartalmazza a Mrakib által gyűjtött és rögzített információk típusait, valamint azt, hogy hogyan használjuk fel azokat.

Ha további kérdései vannak, vagy további információkra van szüksége az Adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Ez az Adatvédelmi szabályzat csak az online tevékenységeinkre vonatkozik, és a weboldalunk látogatóira érvényes a Mrakibban megosztott és/vagy gyűjtött információk tekintetében. Ez a szabályzat nem vonatkozik az offline vagy a weboldalon kívüli csatornákon keresztül gyűjtött információkra. Adatvédelmi szabályzatunk az ingyenes Adatvédelmi szabályzat-generátor segítségével készült.

Hozzájárulás
Weboldalunk használatával Ön hozzájárul az Adatvédelmi szabályzatunkhoz, és elfogadja annak feltételeit.

Az általunk gyűjtött információk
Az Öntől kért személyes adatokat, valamint az okokat, amiért ezeket a személyes adatokat kérjük, világossá tesszük Önnek azon a ponton, amikor személyes adatainak megadására kérjük.

Ha közvetlenül kapcsolatba lép velünk, további információkat kaphatunk Önről, például nevét, e-mail címét, telefonszámát, az Ön által küldött üzenet és/vagy mellékletek tartalmát, valamint bármely más, Ön által megadott információt.

Amikor regisztrál egy Fiókra, kérhetjük az Ön elérhetőségi adatait, beleértve olyan elemeket, mint a név, cégnév, cím, e-mail cím és telefonszám.

Hogyan használjuk fel az Ön adatait
Az általunk gyűjtött információkat különböző módon használjuk fel, többek között a következőkre:

Weboldalunk biztosítása, működtetése és karbantartása
Weboldalunk javítása, személyre szabása és bővítése
Annak megértése és elemzése, hogy Ön hogyan használja weboldalunkat
Új termékek, szolgáltatások, funkciók és funkciók kifejlesztésére
kommunikálni Önnel, akár közvetlenül, akár valamelyik partnerünkön keresztül, többek között ügyfélszolgálati céllal, hogy frissítéseket és egyéb, a weboldalhoz kapcsolódó információkat küldjünk Önnek, valamint marketing- és promóciós célokra.
e-mailek küldése
csalások felderítése és megelőzése
Naplófájlok
A Mrakib szabványos eljárást követ a naplófájlok használatára. Ezek a fájlok naplózzák a látogatókat, amikor azok weboldalakat látogatnak. Minden tárhelyszolgáltató cég ezt teszi, és a tárhelyszolgáltatások analitikájának része. A naplófájlok által gyűjtött információk közé tartoznak az internetprotokoll (IP) címek, a böngésző típusa, az internetszolgáltató (ISP), a dátum- és időbélyegző, a hivatkozó/kilépő oldalak, és esetleg a kattintások száma. Ezek nem kapcsolódnak semmilyen személyazonosításra alkalmas információhoz. Az információk célja a trendek elemzése, az oldal adminisztrációja, a felhasználók weboldalon való mozgásának nyomon követése és demográfiai információk gyűjtése.

Hirdetési partnerek adatvédelmi irányelvei
Ebben a listában a Mrakib egyes hirdetési partnereinek adatvédelmi szabályzatát találja.

Harmadik fél hirdetési szerverek vagy hirdetési hálózatok olyan technológiákat használnak, mint a cookie-k, JavaScript vagy webjelzők, amelyeket a Mrakib-on megjelenő hirdetéseikben és linkjeikben használnak, amelyeket közvetlenül a felhasználók böngészőjéhez küldenek. Ilyenkor automatikusan megkapják az Ön IP-címét. Ezeket a technológiákat reklámkampányaik hatékonyságának mérésére és/vagy az Ön által meglátogatott weboldalakon megjelenő hirdetési tartalmak személyre szabására használják.

Megjegyezzük, hogy a Mrakib nem fér hozzá ezekhez a cookie-khoz, amelyeket harmadik fél hirdetők használnak, és nincs ráhatása.

Harmadik felek adatvédelmi irányelvei

A Mrakib adatvédelmi irányelvei nem vonatkoznak más hirdetőkre vagy webhelyekre. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a részletesebb információkért tekintse meg az ilyen harmadik fél hirdetéskiszolgálók adatvédelmi szabályzatát. Ez tartalmazhatja a gyakorlatukat és az egyes opciók letiltására vonatkozó utasításokat.

A sütik letiltását egyéni böngészője beállításain keresztül választhatja. Az egyes webböngészőkkel történő cookie-kezeléssel kapcsolatos részletesebb információk a böngészők megfelelő weboldalain találhatók.

CCPA adatvédelmi jogok (Ne adja el a személyes adataimat)
A CCPA értelmében a kaliforniai fogyasztóknak – egyéb jogok mellett – joguk van a következőkhöz:

Kérhetik, hogy a fogyasztó személyes adatait gyűjtő vállalkozás hozza nyilvánosságra a fogyasztókról gyűjtött személyes adatok kategóriáit és konkrét darabjait.

Kérhetik, hogy a vállalkozás törölje a fogyasztóról gyűjtött személyes adatokat.

Kérheti, hogy a fogyasztó személyes adatait értékesítő vállalkozás ne adja el a fogyasztó személyes adatait.

Ha Ön kérelmet nyújt be, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk Önnek. Ha ezen jogok bármelyikével élni szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

GDPR adatvédelmi jogok
Szeretnénk biztosítani, hogy Ön teljes mértékben tisztában legyen az összes adatvédelmi jogával. Minden felhasználó jogosult a következőkre:

Hozzáférési jog – Önnek joga van másolatot kérni személyes adatairól. Ezért a szolgáltatásért csekély díjat számíthatunk fel.

A helyesbítéshez való jog – Önnek joga van kérni, hogy helyesbítsünk minden olyan adatot, amely Ön szerint pontatlan. Jogában áll továbbá kérni, hogy kiegészítsük az Ön által hiányosnak tartott adatokat.

A törléshez való jog – Ön jogosult arra, hogy bizonyos feltételek mellett kérje személyes adatainak törlését.

A feldolgozás korlátozásához való jog – Önnek joga van kérni, hogy bizonyos feltételek mellett korlátozzuk személyes adatainak feldolgozását.

A feldolgozás elleni tiltakozáshoz való jog – Önnek joga van ahhoz, hogy bizonyos feltételek mellett tiltakozzon személyes adatainak feldolgozása ellen.

Az adathordozhatósághoz való jog – Önnek joga van kérni, hogy az általunk gyűjtött adatokat bizonyos feltételek mellett továbbítsuk egy másik szervezetnek vagy közvetlenül Önnek.

Ha kérvényt nyújt be, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk Önnek. Ha ezen jogok bármelyikével élni szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Gyermekek adatai
Kiemelt feladatunk egy másik része a gyermekek védelmének növelése az internet használata során. Arra bátorítjuk a szülőket és a gyámokat, hogy figyeljék, vegyenek részt és/vagy felügyeljék és irányítsák online tevékenységüket.

A Mrakib tudatosan nem gyűjt személyes azonosítható adatokat 13 év alatti gyermekektől. Ha úgy gondolja, hogy gyermeke ilyen jellegű információkat adott meg a weboldalunkon, nyomatékosan javasoljuk, hogy azonnal lépjen kapcsolatba velünk, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ilyen adatokat azonnal eltávolítsuk a nyilvántartásunkból.